Community Centre

Strathcona Park, 2017

Behance

For this studio project, the challenge was to design in the manner of a given architect. In the manner of Alvar Aalto, the building serves as a democratic gateway into Strathcona Park and is comprised of a community of uses, synonymous to the context surrounding the Northeast corner of the site.

In response to the issues of densification in the city, the main courtyard acts as a street that is given back to the people of the community as a liberating gesture for the public realm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s